Színnel Lélekkel Magamról

Színnel Lélekkel ez vagyok én, az egész életemet kitöltötte ez a 2 minőség.

A Bogdán Ildikó nevet adták Nekem a szüleim, és igen színes élettel ajándékoztak meg.

Mindig Budapest volt az én fő bázisom, és gyermekként megcsodálhattam a solti tanyavilágnak, és a dunaegyházi fenyveserdőnek a szépségeit, színeit.

12 éves voltam, amikor Apuval fogadtam, és én nyertem, méghozzá pénzt, nem is olyan keveset.. (zsebpénzem nem volt sosem). A könyvek voltak az egyik legfontosabb dolog az életemben, de mivel gyakorta jártam könyvtárba, így nem a könyvesboltba vezetett az utam, hanem a kis falusi butikba. Ahol 2 kapucnis pólót és 2 gyöngyös fülbevalót vettem: piros és lila színűeket. Nagyon boldog voltam. 

14 éves koromtól egészen sokáig az volt a napom fénypontja, hogy összeállíthattama szettemet.
Emlékszem az asztali naptár hátuljára még fel is írtam, hogy melyik nap milyen ruhában voltam.

Szegény családban nőtem fel, ritkán kaptam új ruhát, csak ami szükséges. Már akkor kapszulagardróbom volt, és imádtam variálni a szerény kis ruhatáram darabjait.
(Talán pont ezért most már nem vagyok kapszulagardróbos típus)

Később a nagymamám bőséges ruhatárából  kunyeráltam 1-1 darabot, és imádtam, hogy egyedi vagyok. Nem a divat érdekelt, hanem már akkor is az önkifejezés, a  játék. 

Nem volt könnyű gyermekkorom, sem fiatal éveim, így 2 út állt előttem: vagy a teljes elkallódás, vagy találkozás a lelkemmel. Szerencsére a 2.-at választottam, és az önismeret útjára léptem.

2005 óta folyamatosan képzem Magam e téren, így lettem: 

-Reiki mester,

-Byron Katie -The Work facilitátor,

-Scott Kiloby- Élő Önvizsgálatok facilitátor,

-Spirituális Pszichológia Tanácsadó,

-Önismereti Személyiségfejlesztő. 

Elvégeztem:

 -a Body Mind Centering,

 -Kranioszakrális Terápia,

 -Butoh Tánc és Testtudat kurzusait,

 -tanultam pszichológiai rajzelemzést,

-Tarot kártya elemzést.

Voltam oktató a Tudatos Életreform Akadémián.

Szakmai tagja vagyok Oravecz Andrea Testbelakás Iskolájának. 

Mindeközben, és ezek mellett értékesítőként dolgoztam cipő, ruha és bútor boltokban.

Szín (divat, öltözködés, harmónia, ruha, cipö) és Lélek (önismeret, önbecsülés, önazonosság) ezt a 2 vonalat képviseltem, ami mostanra egybeforrta magát.

A kislányom születése utáni időszak egybeesett a mindenkinek nehéz 2020-2021-es évekkel, ami mindenkit még inkább önmaga felé fordított.

Kerestem mi az ami igazán örömmel tölt el, ahol Otthon vagyok. A színek, a divat, a ruhák világából  egyszer csak egyenes utam volt a Színtanácsadás világába.

2021-ben  Huszka Ági Style által Okleveles Színtanácsadó lettem.

Itt vagyok most. 

Új útra léptem, és úgy érzem valahogy mindig is ide tartottam. Ez vagyok én. Aki imád Nő lenni, megtalálni a harmóniát,  játszani a színekkel. Ugyanakkor kellő mélység, alázat, és ember szeretet, emberismeret van bennem, hogy kívül és belül is tudjak hatni, segíteni embereknek.

Interjúim

Sláger rádió interjú velem:

„Nem is gondolnánk, mennyire befolyásolják a színeket a külsőnket, ezzel a megítélésünket is” – vallja Bogdán Ildikó színtanácsadó, önismereti segítő, aki megtalált hivatásának mélységeiről és magasságairól őszintén mesél a Sláger KULT-ban S. Miller Andrásnak

Színek, sz@x és rúzs - Szentesi Szilvi Intimitás mentor vendége voltam

Ha hozzánk illő színeket hordunk harmonikusak vagyunk. Ha hozzánk passzol az intim életünk, akkor boldogok. Vajon mi a közös egy színtanácsadásban és egy intim mentorálásban? A közös pont a rúzs jelentése, és több más dolog is 🙂